Logo

Spinat flan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Garniture

# Ingredienser

400 g frisk spinat
lidt tør hvidvin
salt og peber efter behag
1-2 æg
1 dl fløde

* Tilberedning

Spinaten renses for jord, stilken pilles af. 
Spinaten blendes sammen med vin, fløde, salt og peber. 
Æggene kommes i blenderen til sidst. 
Det hele kommes i en form, bages ved 200 ºC i ovnen. 
Formen slåes ud og skæres i passende stykker.

Kan fx serveres på fad med kogt torsk. God til nytårsaften.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her