Logo

Spinat curry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Server denne spinat alene med ris og brød eller som en lun salat til middagsmåltidet. Krydringen kan justeres efter smag - denne er medium!
 
1 kg spinat
3 spsk extra jomfruolivenolie
1 spsk sennepskorn
2 tsk karry
½ tsk spidskommen
2 tsk tomatkoncentrat
1 dl vand
salt
 
Opvarm olien, tilsæt sennepskorn og rist dem, til de begynder at poppe. Tilsæt karry og spidskom­men og rist ganske kort.
Vend spinaten i, tilsæt tomatkoncentrat og sauter ganske kort.
Hæld vand ved og smag til med salt.
Server spinaten rygende varm.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her