Logo

Spinat - Sayor Gangkung

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500-600 g frisk gangkung - eller almindelig spinat eller new zealandsk spinat

pasta (Rampah):
3-4 stk kamiri-, para- eller macadamianødder
10 skalotteløg (helst røde asiatiske eller 1 stort rødløg)
2 stk chilier
1 stk blacan (rejepasta)

Spinaten skal vaskes, afdryppes og skæres i ca. 5 cm stykker. Stød eller blend ingredienserne til rampahen og steg den i lidt olie, indtil den afgiver aroma og olien træder igennem. Skru op for varmen og tilsæt gangkung/spinat. Steg et par minutter, kun lige til de har fået nok. Smag til med salt og sukker.
PS: Hvis dansk spinat bruges, og der er for meget væde til slut, så tag pasta-spinatmassen op og kog væden ind og hæld over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her