Logo

Spinat med feta - alletiders dejlige opskrift fra madABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinat med feta - alletiders dejlige opskrift fra madABC.dk

 

Spinat og feta er en lækker blanding, som også kan bruges til at indbage i butterdej eller mellem tortillas med lidt revet ost, så det bliver Quesadillas.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 12 min. Ikke Fryseegnet 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

400 g frisk spinat (eller frossen helbladet spinat)

1-2 rødløg (fintsnittet)

1 fed hvidløg (fintsnittet)

1 spsk olie

peber

50-75 g fetaost

Tilbehør: evt. brød eller pasta

*

 

Steg fintsnittede rødløg og hvidløg bløde i en gryde med olie ca. 8 min.

Pluk evt. grove stilke af spinaten og skyl den grundigt i flere hold vand.

Slyng den fri for vand og vend den i gryden.

Lad det simre under omrøring, til spinaten falder sammen.

Krydr med peber og vend fetatern i.

Server som grøn ret med brød eller kogt pasta til eller som tilbehør til et stykke stegt kød eller fisk.

 

Se godt tilbehør her: kartofler, riseller brød

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her