
 
Frisk babyspinat fås i de fleste supermarkeder og er nem at
bruge, da den blot skal skylles. Hvis du foretrækker salaten vegetarisk, kan du
erstatte det sprøde bacon med sprøde brød
croutoner (se tips). 
Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 5 min. 2 personer. Er du alene
så halver portionen.
 
#
4 skiver bacon (75 g) 
125 g markchampignon 
2 forårsløg 
1 æble 
150 g frisk babyspinat 
75 g fetaost 
 
Dressing: 
1 tsk dijonsennep 
1 lille fed hvidløg 
1 spsk
vineddike 
1½ spsk olie 
Worcestershiresauce 
1 knsp sukker 
salt og peber 
*
 
Steg bacon skiverne sprøde og dryp dem af på køkkenrulle. 
Rens champignoner og forårsløg og snit dem fint. 
Vask æblet og skær det i tynde både uden kernehus. 
Skyl spinaten grundigt og slyng den tør. 
Pisk sennep sammen med knust hvidløg, eddike og olie og smag
til med Worcestershiresauce, sukker, salt og peber. 
Vend spinatblade, champignoner og forårsløg sammen med
dressingen og drys knust bacon og små stykker feta over. 
Server som forret eller frokostret med brød til eller nyd
salaten som tilbehør til en hovedret. 
 
TIPS: Du kan også drysse salaten med brødcroutoner: Skær
skorperne af et par skiver daggammelt brød og riv eller skær det i passende
stykker. Steg dem gyldne på en pande med olie og dryp af på køkkenrulle.