Logo

Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrogn

 

Du kender måske mest stenbideren for dens rogn, men selve fisken kan også spises. Bedst er den røget, og her har vi kombineret med spinat og rogn.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

#

1 røget stenbider eller 150 g røget forel, hellefisk el.lign.

100 g renset stenbiderrogn

1 salathoved eller 100 g spinatblade

1 dl fløde

1-2 spsk citronsaft

salt og peber

Tilbehør: brød

*

Pluk stenbiderkødet i mindre stykker uden skind og ben.

Skyl og slyng salat- eller spinatblade.

Rør en dressing af fløde, citronsaft, salt og peber, og vend salat/spinat- blade i.

Anret på to tallerkener med røget fisk og stenbiderrogn.

Kværn sort peber over, og giv brød til.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tid til stenbiderrognEt godt forårstegn er stenbiderens lyserøde rogn. Her kan du læse, hvordan du selv ordner...
• Mexicanske fiskepakkerNår du bager fisk i en pakke med grønsager og krydderier, så samles al smag og saft i...
• Fiskecurry indiskMed fisk kan man lave delikate karrygryder. Denne klassiske ret er let og rigtig god...
• FlødebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!