Logo

Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrogn

 

Du kender måske mest stenbideren for dens rogn, men selve fisken kan også spises. Bedst er den røget, og her har vi kombineret med spinat og rogn.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

#

1 røget stenbider eller 150 g røget forel, hellefisk el.lign.

100 g renset stenbiderrogn

1 salathoved eller 100 g spinatblade

1 dl fløde

1-2 spsk citronsaft

salt og peber

Tilbehør: brød

*

Pluk stenbiderkødet i mindre stykker uden skind og ben.

Skyl og slyng salat- eller spinatblade.

Rør en dressing af fløde, citronsaft, salt og peber, og vend salat/spinat- blade i.

Anret på to tallerkener med røget fisk og stenbiderrogn.

Kværn sort peber over, og giv brød til.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet havtaske med bacon og grillede sommergrønsagerDet er en rigtig luksusret, vi har på tapetet her: havtaske og friske grønsager. Det er...
• Lyssej (lubbe)Lubbe, som lyssej også kaldes, er en torskefisk, men har i modsætning til torsken ikke...
• Fiskefrikadeller med rodfrugtremouladeDet er både nemt og lækkert at lave sin egen frikadellefars og remoulade. Lav gerne...
• Jordbær med citronsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!