Logo

Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinatsalat med røget fisk og stenbiderrogn

 

Du kender måske mest stenbideren for dens rogn, men selve fisken kan også spises. Bedst er den røget, og her har vi kombineret med spinat og rogn.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min.

#

1 røget stenbider eller 150 g røget forel, hellefisk el.lign.

100 g renset stenbiderrogn

1 salathoved eller 100 g spinatblade

1 dl fløde

1-2 spsk citronsaft

salt og peber

Tilbehør: brød

*

Pluk stenbiderkødet i mindre stykker uden skind og ben.

Skyl og slyng salat- eller spinatblade.

Rør en dressing af fløde, citronsaft, salt og peber, og vend salat/spinat- blade i.

Anret på to tallerkener med røget fisk og stenbiderrogn.

Kværn sort peber over, og giv brød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her