Logo

Spinatsalat med æble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinatsalat med æble

 

Frisk babyspinat fås i de fleste supermarkeder og er nem at bruge, da den blot skal skylles. Hvis du foretrækker salaten vegetarisk, kan du erstatte det sprøde bacon med sprøde brød

croutoner (se tips).

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 5 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

4 skiver bacon (75 g)

125 g markchampignon

2 forårsløg

1 æble

150 g frisk babyspinat

75 g fetaost

 

Dressing:

1 tsk dijonsennep

1 lille fed hvidløg

1 spsk vineddike

1½ spsk olie

Worcestershiresauce

1 knsp sukker

salt og peber

*

 

Steg bacon skiverne sprøde og dryp dem af på køkkenrulle.

Rens champignoner og forårsløg og snit dem fint.

Vask æblet og skær det i tynde både uden kernehus.

Skyl spinaten grundigt og slyng den tør.

Pisk sennep sammen med knust hvidløg, eddike og olie og smag til med Worcestershiresauce, sukker, salt og peber.

Vend spinatblade, champignoner og forårsløg sammen med dressingen og drys knust bacon og små stykker feta over.

Server som forret eller frokostret med brød til eller nyd salaten som tilbehør til en hovedret.

 

TIPS: Du kan også drysse salaten med brødcroutoner: Skær skorperne af et par skiver daggammelt brød og riv eller skær det i passende stykker. Steg dem gyldne på en pande med olie og dryp af på køkkenrulle.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her