Logo

Spinattærte med laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g spinat
100 g ferskrøget laks
2 æg
¼ l. piskefløde
peber

Laksen skæres i mindre stykker, og det hele blandes sammen.
Spinaten må ikke være for våd.
Massen hældes i en tærteform, og bages ved 200ºC i ca. en halv time - indtil massen er stivnet.

Servering:
Tærten er velegnet til såvel frokostbordet som til en forret. Serveres med et stykke godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her