Logo

Spireråkost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ agurk
1 salathoved
200 g jordskokker
2 dl spirer
2 kolde kartofler

Marinade af:
1 dl olie
2 spsk citronsaft
2 tsk finthakket citronmelisse eller mynte

Skær agurken i tern.
Rens salatbladene og bræk dem i småbidder.
Rens jordskokkerne og skær dem i tynde skiver.
Skær de kolde kartofler i tern.
Fordel spirerne i grønsagsblandingen og hæld dressingen over.
Lad salaten trække før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her