Logo

Stærke svitsede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
Thailand

100 g tofu
4 spsk olie
½-1 spsk rød currypasta
2 forårsløg
300 g slanke lilla auberginer
200 g champignon
2 milde chili
2 store fed hvidløg
100 g grønne bønner
2 tsk sukker
ca. 1 dl grønsagsbouillon, se side 21
1 spsk soya
1 håndfuld hellig basilikum

* Skær tofuen i små tern og steg dem gyldne i wokken 2 spsk olie. Tag dem op af wokken.
* Svits carrypastaen i de sidste 2 spsk olie et par minutter. Snit forårsløgene, skær auberginerne i små tern og skær chilierne i ringe på skrå. Kom grønsagerne i wokken.
Læg låget på og svits grønsagerne for rask varme 3-4 minutter. Vend rundt af og til.
* Hak hvid løgene og skær bønnerne i korte stykker. Kom dem i wokken sammen med sukker, bouillon og soya. Tilsæt evt, et drys salt. Svits grønsagerne 2-3 minutter mere.
* Riv basilikumbladene i små stykker. Tag wokken af varmen og vend basilikumbladene i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her