Logo

Stegte grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g grønne bønner
1 lille porre
1 spsk olie
1 tsk sukker
2 spsk risvin eller tør sherry
2 spsk kinesisk soja

Nip bønnerne og skær dem i 4-5 cm. lange stykker.
Snit porren fint.
Steg bønnerne i hed olie på en pande i et par minutter, tilsæt porre, sukker, vin og soja og steg blandingen i yderligere 3-4 minutter.
Smag til med salt og peber.
Et dejligt tilbehør til risretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her