Logo

Stegte squash med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg squash
1 æg
2-3 dl rasp
salt
peber
250 g blækhatte eller champignon
friskhakket persille

Rens squashene og skær dem i 1 cm tykke skiver på langs.
Drys dem let med salt og lad dem trække i en times tid.
Skyl dem og tør dem godt.
Vend skiverne i sammenpisket æg og rasp og steg dem lysebrune på begge sider i smør.
Tag dem op og læg dem på en tallerken.
Imens svitses de rensede, skiveskårne champignon, der hældes over squashene.
Til sidst friskhakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her