Logo

Sushi-ris af grødris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sushi-ris af grødris


Til sushi hører naturligvis risene. Her er en simpel opskrift på sushiris lavet på almindelige grødris tilsat ris eller vineddike. Lav for eksempel nigiri med tun eller maki-ruller med laks


Grødris
Sukker
Salt
Ris- eller vineddike
Vand

*

Køb en gang almindelige grødris fra supermarkedet - de skal være klare (hvis de er grå er de for gamle).
Lad være med at anskaffe de dyre specielle sushi-ris, det er spild af penge.
Beregn en kop (cirka 3/4 dl ) pr. person.
Hæld én kop vand i til én kop ris.
Kog risene under låg til vandet er væk og lad dem stå til de er dampet af.
Før risene skal bruges tilsætter du 2 spsk sukker, lidt salt og og 1/3 ølglas sushieddike (vineddike eller anden hvid eddike kan også bruges).





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rissalat En rest kolde ris er fine i en salat. Nyd som frokostsalat eller som tilbehør til kød-,...
• Bouillonris med vilde risDisse ris med bouillon er lette og lave og smager dejligt. Retten smager lækkert som...
• Rissalat En rest kolde ris er fine i en salat. Nyd som frokostsalat eller som tilbehør til kød-,...
• Zuppetta af melon og med honning fra ProvenceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os