Logo

Torskerogn med porrer og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 - 4 torskebukser(rogn), alt efter størrelse
2 stk laurbærblade
5 hele peberkorn
4 porrer
3 dl grønsagsbouillon
saft fra ½ citron
1 spsk kapers
evt dild
salt og peber

Skyl "torskebukserne" og kom dem i en gryde med kogende vand tilsat laurbærblade, peberkorn og lidt salt. Lad det simre 10 minutter. Tag gryden fra blusset og lad dem stå i det varme vand yderligere 5 minutter.
Snit porrerne og rens dem. Kog dem i en gryde med bouillon 2 minutter. Tilsæt citron og kapers. Lad det simre yderligere 5 minutter. Smag til med salt, peber og dild. Server dertil de sunde "torskebukser", kogte som de er eller steg dem i lidt smør på en pande.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her