Logo

Tyrkisk bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g tørrede hvide bønner
2 bdt forårsløg
1 grøn peberfrugt skåret i tynde strimler
1 bdt persille
2 hårdkogte æg
12 sorte oliven

Dressing:
Saft af 1 citron
1 tsk dijonsennep
¾ dl olie
1 tsk salt

Udblød bønnerne 7-8 timer i koldt vand på 45-50 min.
Afkøl bønnerne.
Snit forårsløgene og bland dem i en skål med grøn peber, klippet purløg og afdryppede bønner.
Pisk dressingen sammen og hæld den over.
Pynt med æggeskiver og sorte oliven.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her