Logo

Ålandskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g franskbrødsdej
2-3 æbler
kardemomme
kanel
sukker
1 æg
2 spsk sukker
2 spsk hvedemel
¼ tsk bagepulver

Brug en form ca. 22 cm i diameter.
Dejen rulles tyndt ud til en rund skive, og den smurte form beklædes hermed.
Æblerne skrælles og skæres i både og lægges taglagt på dejen.
Der drysses med kanel, kardemomme og sukker.
Kagen hæver et lunt sted i ca. 30 min og bages ved 225° i 10 min. Imens piskes æg og sukker skummende.
Hvedemel og bagepulver blandes og tilsættes.
Når kagen har bagt de 10 min, spredes æggemassen over æblerne, og kagen bages endnu 10 min ved 200°C.
Kagen serveres lunken eller kold.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her