Logo

Østrisk kanelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g plantemargarine
200 g sukker
2 æg
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk vaniljesukker
3 tsk kanel
2 dl æblemos (evt. fra glas - overskud kan fryses)
fedtstof til smørelse af bageform
 
Glasur:
2 spsk blødt smør
200 g sigtet flormelis
2 spsk mælk eller fløde
 
Plantemargarinen røres luftig med sukkeret og æggene røres i et ad gangen.
Hvedemel, bagepulver, natron og krydderier blandes sammen og røres i dejen.
Til sidst tilsættes æblemosen og dejen fyldes i en lille, velsmurt bradepande.
Kagen bager ca. 45 min. ved 175°C
Den kolde kage kan evt. pyntes med en glasur, der røres sammen af smør og flormelis, der tilsættes mælk eller fløde. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SmørsnegleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Havregryn muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Store scones med grahamsmel En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Små mandeltærter med solbærkvarkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os