Logo

Æblegitterkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g hvedemel
2 tsk bagepulver
125 g smør
1 æg
100 g sukker
Saft af 1 citron
500 g æblemos
2 cl rom
1 æggeblomme
4 spsk piskefløde
 
Smørret smuldres i hvedemel og bagepulver.
Tilsæt sukker, æg og citronsaft og ælt dejen sammen.
Tag 1/3 af dejen fra og læg den i køleskabet.
Beklæd en lagkageform med resten af dejen.
Rør æblemosen med rom og lidt sukker og fordel det på dejen.
Rul resten af dejen tyndt og skær den i strimler med en kagespore.
Læg dejstrimlerne som et gitter over kagen.
Pisk æggeblomme og fløde sammen og smør kagen.
Bag den i ovnen ved 200ºC i 35-45 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PandekagetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med cremefyld og chokoladeglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Passionsmousse lagt sammen med sprøde bundeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os