Logo

Æblekage med hasselnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g æbler, skåret i tern
200 g sukker
150 g brun farin
4 æg
175 g hvedemel
100 g finthakkede hasselnødder
175 g smør
4 tsk bagepulver
1 tsk kanel
¼ tsk kardemomme
¼ tsk nelliker
¼ tsk ingefær
Vanille efter lyst

Smør, sukker og farin, røres grundigt igennem. Rør hasselnødderne i. Sigt hvedemel, krydderier og bagepulver sammen. Kom æggene i blandingen et ad gangen og skiftevis med melblandingen. Vend æbleternene i blandingen og hæld dejen i et smurt og sukker eller rasp drysset ovnfast fad. Bag ved 190ºC i ca. 50 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OstebollerOsteboller er lette at lave med for eksempel emmentaler. Og så smager de dejligt. Prøv dem...
• EdderkoppemuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pleskner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ostetærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!