Logo

Æblekage med honning og kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g margarine
150 g blød honning
2 tsk kanel
3 æg
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1/2 dl mælk
5 små æbler
25 g perlesukker
 
Margarine og honning røres godt med kanel.
Æggene tilsættes et ad gangen, melet blandes med bagepulveret og røres i derefter mælken.
Æblerne befries for blomst, stilk og kernehus skæres i 1 cm tern og vendes i dejen der kommes i en bradepande 20x30 cm.

Drysses med perlesukker og bages midt i ovnen ved 190°C i ca. 25 min.
Server lun med cremefraiche

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Små citronkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Havregrynskager med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• StoutkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små pæretærter med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os