Logo

Æblekage med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g margarine
150 g sukker
2 tsk kanel
3 æg
1/2 l fløde/mælk
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
5 æbler
25 g perlesukker

Margarine og sukker røres godt med kanel. Rør æggene i et ad gangen. Rør godt imellem hvert. Rør fløden/mælken i. Tilsæt hvedemel og bagepulver. Bred dejen ud i en bradepande med bagepapir. Befri æbler for kerner og skær dem i små stykker. Fordel dem over kagen. Drys med perlesukker. Bages 20-25 min. ved 190 C i midten af ovnen.







Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bourgogne cupcakes Det kan måske virke som en lidt mærkeligt kombination med bourgognevin og chokolade...
• Mandeltærter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChocoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bailey isEn Baileyis lavet helt fra bunden. Isen er virkelig let at lave, og så smager den...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os