Logo

Æblekage med kanel 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g smør
3 dl sukker
4 stk æg
5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
4 spsk mælk
 
Fyld:
4 stk æbler
3 spsk sukker
kanel efter smag
 
Pisk smør og sukker sammen, tilsæt et æg ad gangen.
Derefter tilsættes hvedemel og bagepulver og tilsidst mælken.
Fyld:
æblerne skrælles og skæres i tynde skiver og blandes sammen med sukkeret og kanel i en skål.
Smør en rund ovenfast fad med fedtstof og kom en smule hvedemel i og røst den rund så smørret er dækket til med hvedemel.
Hæld dejen i.
Stik æblerne meget tæt rundt i række, så kagen ser fin ud når den er bagt færdig.
Bages i 35-40 min. ved 175°C.
Kan serveres med en god kagecreme.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?