Logo

Æblekage med kanel og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g margarine
150 g sukker
1 spsk honning
2 tsk kanel
3 æg
1/2 liter fløde/mælk
225 g hvedemel
2 tsk bagepulver
5 æbler
25 g perlesukker

Margarine og sukker røres godt med honning og kanel. Rør æggene i et ad gangen. Rør godt imellem hvert. Rør fløden/mælken i. Tilsæt hvedemel og bagepulver. Bred dejen ud i en bradepande med bagepapir. Befri æbler for kerner og skær dem i små stykker. Fordel dem over kagen. Drys med perlesukker. Bages 20-25 min. ved 190 C i midten af ovnen.







Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Galopkringle - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SkildpaddelagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodskage med nødder og chokolade En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med Baileys og kaffeFindes der noget bedre end en god gammeldags fromage til dessert? Hvad enten det er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os