Logo

Æbletærte 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
175 g hvedemel
100 g smør
2 spsk fløde
4 æbler
Æggeblomme
Flormelis
evt. 1 dl piskefløde

Smuldr hvedemel og fedtstof og tilføj de øvrige ingredienser - fløden kan godt erstattes af vand.
Ælt lidt yderligere og lad dejen stå køligt og hvile.
Rul dejen ud og fordel den i den smurte tærteform med lidt op ad siderne.
Pensl oversiden med æggeblomme og drys med en sigte et tyndt jævnt lag flormelis over tærtebunden.
Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i tynde skiver.
Fordel æbleskiverne på tærtebunden og sæt formen i forvarmet ovn ved 225°C i en snes minutter.
Servér tærten lun - ect. med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 865 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fuldkornscrepes med bechamelfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SerenakagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GulderodsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frisk frugt med yoghurtEn krydret marinade gør appelsiner og jordbær til en forfriskende dessert. Smagen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os