Logo

Æbletærte 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g hvedemel
100 g smør
2 spsk fløde
4 æbler
Æggeblomme
Flormelis
evt. 1 dl piskefløde

Smuldr hvedemel og fedtstof og tilføj de øvrige ingredienser - fløden kan godt erstattes af vand.
Ælt lidt yderligere og lad dejen stå køligt og hvile.
Rul dejen ud og fordel den i den smurte tærteform med lidt op ad siderne.
Pensl oversiden med æggeblomme og drys med en sigte et tyndt jævnt lag flormelis over tærtebunden.
Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i tynde skiver.
Fordel æbleskiverne på tærtebunden og sæt formen i forvarmet ovn ved 225°C i en snes minutter.
Servér tærten lun - ect. med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her