Logo

Æbletærte med låg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Mørdej:
125 g hvedemel
50 g smør
25 g sukker ( flormelis)
½ æggeblomme

Æbletærte:
75 g smør
250 g sukker
l kg æbler (lidt syrlig)
¼ ltr piskefløde.

Æblerne skrælles og kernehuset fjernes, en høj pande eller ovnfast fad smøres med smør, i bund og på siderne, drysses med sukker. æblerne lægges med den flade side opad. mørdejen lægges over æblerne, sættes i oven i ca. 20 min. ved 200ºC, æblerhe vendes ud på et fad, og spises medens den er lun.
Der gives flødeskum til.

Mørdej: det hele røres sammen i en skål, og æltes godt sammen på bordpladen med lidt hvedemel, rulles ud til ca. .5 mm. tykkelse, lægges over de halve æbler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SamosasEn samosa er en indisk snack, som oftest steges i olie. Her laves de dog i ovnen, altså...
• GrydebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solsikkebrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrødsomelet med rosinerEn rigtig gammeldags rugbrøds-omelet, serveret med frugtkompot, frisk eller syltet frugt,...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!