Logo

Æbletærte med marcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g hvedemel
100 g smør
50 g flormelis
1 lille æg
650 g æblemos
100 g reven marcipan

Smørret smuldres i melet, flormelis tilsættes og dejen samles med et æg.
Dejen rulles ud, og en tærteform beklædes hermed.
Dejen prikkes med en gaffel og forbages 10 min ved 200°C.
Æblemosen kommes i tærtebunden, marcipanen drysses over og tærten
bages igen 10 min. ved 200°C.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her