Logo

Æbletærte med Orange

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Tærtedej:
200 g hvedemel
100 g smør
1 spsk mælk
1 spsk sukker
25 g gær
1 æg

Remonce:
50 g smør
50 g sukker
1 pose (40 g) pomeransskal

Desuden:
3 æbler

1. Gæren udrøres i lidt lunt mælk.
2. De øvrige ting til dejen blandes i og der æltes godt, til dejen er blød og smidig.
3. 2/3 af dejen rulles ud og lægges i en tærteform.
4. Remoncen røres sammen og fordeles over dejen.
5. Æblerne skrælles, flækkes og udkernes. Det snittes derefter fint og fordeles derpå over det hele.
6.Den sidste 1/2 af dejen rulles ud og skæres i strimler som lægges på kryds og tværs.
7.Kagen pensles med mælk drysses med sukker og stilles til hævning et lunt sted i 1/2 time.
8.Bages midt i ovnen ved 200 gr. i 20 min.

Serveres lun eller kold evt. med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vaniljekranse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KathrineblommetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Østrigsk kartoffelbrødPrøv dette lækre kartoffelbrød fra Østrig som tilbehør til for eksempel supper eller...
• ÆblebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os