Logo

Æggehvidekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smør eller margarine
250 g sukker
6-8 æg
50 g mandler
250 g flormel

Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt og skummende med sukkeret.
Derefter tilsættes de stiftpiskede hvider, samt de skoldede, finthakkede mandler skiftevis med det sigtede hvedemel.
Dejen hældes i en smurt form og bages ved jævn varme ca. 1 time.
Mandlerne kan udelades.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her