Logo

Æggehvidekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g smør eller margarine
250 g sukker
6-8 æg
50 g mandler
250 g flormel

Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt og skummende med sukkeret.
Derefter tilsættes de stiftpiskede hvider, samt de skoldede, finthakkede mandler skiftevis med det sigtede hvedemel.
Dejen hældes i en smurt form og bages ved jævn varme ca. 1 time.
Mandlerne kan udelades.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• EjdammerbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PortvinskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Florentinere 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrusfrugtsalat med kanel-yoghurtSalaten renser systemet og smager godt. Også med lidt yoghurt til. En variation af denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os