Logo

Ætiopiekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g margarine
500 g sukker
5 æg
1 dl stærk kaffe
2 spsk kakao
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 håndfuld mandler

Margarine og sukker røres godt, æggene tilsættes et ad gangen.
Kakao og hvedemel og bagepulver røres i sammen med kaffen.
Til sidst de smuttede hakkede mandler.
Dejen hældes i en smurt kranseform og bages ved 200°C ca. 1 time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med skaldyrsfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farsgryde med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rababertærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Papaya og passionsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!