Logo

Ætiopiekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g margarine
500 g sukker
5 æg
1 dl stærk kaffe
2 spsk kakao
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 håndfuld mandler

Margarine og sukker røres godt, æggene tilsættes et ad gangen.
Kakao og hvedemel og bagepulver røres i sammen med kaffen.
Til sidst de smuttede hakkede mandler.
Dejen hældes i en smurt kranseform og bages ved 200°C ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her