Logo

Økologisk landbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød

50 g gær
½ 1 vand
½ 1 kærnemælk
4 tsk salt - strøgne
900 g økologisk hvedemel
500 g økologisk sigtemel
1 dl olie

Gæren udrøres i det lunkne vand.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen (mindst 5 minutter i røremaskine).
Stil dejen et lunt sted og lad den hæve i ca. 70 minutter.
Dejen deles i tre lige store dele og formes til runde brød.
Efterhæver derefter yderligere i 40 minutter.
Drysses med hvedemel.
Bages ved 210 °C i ca. 35-40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her