Logo

Appelsinboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

100 g smør

1 dl fløde

25 g gær

1 æg

1 spsk sukker

1 knsp. salt

reven skal af 1 appelsin

40 g hakket sukat

25 g hakkede nødder

50 g rosiner

360 g hvedemel

Glasur: 100 g flormelis og 2 dl appelsinsaft

 

Smelt fedtstoffet og rør gæren med fløde.

Pisk æg, sukker og salt sammen og tilsæt gærvæden og fedtstoffet.

Bland reven ap­pelsinskal, sukat, nødder, rosiner og melet i og ælt dejen godt sammen.

Stil til hæv­ning ca. 30 min, bag bollerne ved 200°C ca. 15 min.

Kom evt. glasur på bollerne, før de serveres.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vandbakkelser med banan og hindbær En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KartoffelsmåkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆtiopiekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble- og kanelisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os