Logo

Astakage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skærekage

125 g smør el. margarine
200 g sukker
1 æg
250 g hvedemel
1/2 tsk tvekulsurt natron
1 tsk stødt kardemomme
2 tsk stødt kanel
1/2 tsk stødt ingefær
ca. 1 tsk stødte nelliker
godt 1 dl kærnemælk
50 g rosiner el. korender

Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, hvorefter det sammenpiskede æg tilsættes.
Tørdelene sigtes og irøres skiftevi med mælken.
Derefter tilætte de vakede, tørrede rosiner eller korender, der er blandet med lidt hvedemel.
Dejen hældes i en murt form og bages 3-4 kvarter ved ca. 180ºC.
Kalorier:2852
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SesamfrøstængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GulerodsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SpinatvaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Safranis med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os