Logo

Bara Brith Welsh fruitcake - 2 g fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bara Brith er frugtkage, der oprindeligt stammer fra Wales. Den laves typisk med rosiner, der trækker noget tid i te, hvilket også er tilfældet i denne opskift. Prøv den f.eks. til eftermiddagskaffen.
8-10 personer
 
2,5 dl stærk kold te
4 spsk marmelade
175 g små rosiner (sultanas)
200 g rørsukker
300 g hvedemel tilsat 2 tsk bage­pulver
2 piskede æg
en god knivspids mixed spice
 
Kom den kolde te i en skål sammen med marmelade og små rosiner.
Lad det trække i 1 time.
Rør resten af ingredienserne sammen med rosinerne og bland godt.
Vend dejen over i en smurt 1 kg bageform.
Bages i en forvarmet ovn ved 150ºC i 2 timer, eller indtil der ikke sidder dej på bagepinden, når man stikker den i kagen.
 
kJ 1738; protein 7 g; fedt 2 g; kulhydrat 96 g
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med cognacEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• NutellalagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cupcakes til særlige lejlighederEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær med yoghurtskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os