Logo

Bara Brith Welsh fruitcake - 2 g fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bara Brith er frugtkage, der oprindeligt stammer fra Wales. Den laves typisk med rosiner, der trækker noget tid i te, hvilket også er tilfældet i denne opskift. Prøv den f.eks. til eftermiddagskaffen.
8-10 personer
 
2,5 dl stærk kold te
4 spsk marmelade
175 g små rosiner (sultanas)
200 g rørsukker
300 g hvedemel tilsat 2 tsk bage­pulver
2 piskede æg
en god knivspids mixed spice
 
Kom den kolde te i en skål sammen med marmelade og små rosiner.
Lad det trække i 1 time.
Rør resten af ingredienserne sammen med rosinerne og bland godt.
Vend dejen over i en smurt 1 kg bageform.
Bages i en forvarmet ovn ved 150ºC i 2 timer, eller indtil der ikke sidder dej på bagepinden, når man stikker den i kagen.
 
kJ 1738; protein 7 g; fedt 2 g; kulhydrat 96 g
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød 7En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Galopkringle - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SkinkebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rejeomelet med skovsyre + Cassis-sorbet med bærSådan gør skovsyre sig bedst: blandet med nordsørejer og forårsløg, indsvøbt i en luftig...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!