Logo

Blommer i marcipan og rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en opskrift på lidt lækker som måske er perfekt i juletiden- den laves i hvert fald med marcipan og rom. Server for eksempel som snack eller til kaffen til gæsterne,

 

 

225 g svesker uden sten
1 dl rom
500 g marcipan
Overtræk:
250 g chokolade
Pynt:
lidt sølvkrymmel
kandiseret violer
evt. mandelsplitter



Sæt blommerne i blød i rommen natten over.
Rul marcipanen ud og stik den ud med et snapseglas.
Læg en blomme på halvdelen af stykkerne og luk de resterende.
Klem marcipanen godt sammen hele vejen rundt i kanten.
Smelt chokoladen og pensl hver marcipanblomme hermed.
Drys med violer og krymmel inden chokoladen stivner

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her