Logo

Boghvedepandekager med øl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boghvedepandekager er lette at lave og hurtige. De smager dejligt og kan bruges som morgenmad, som snack eller til brunch. Server for eksempel med bær. Boghvede er forholdsvis rig på antioxidanter.


3 æg
4 dl mælk
2 dl øl
100 gram hvedemel
75-100 gram boghvede- eller majsmel
1 tsk Salt
100 gram margarine eller 1 dl olie

*
 
Ingredienserne til dejen piskes sammen i en skål, hvorefter der bages 12 store pandekager, som derefter holdes lune. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?