Logo

Boghvedescones

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Scones stammer oprindeligt fra Scotland og kan laves i et utal af varianter. Her laves de med boghvede og almindelig hvedemel. Server dem til gæsterne til eftermiddagskaffen eller teen.



(2 brød - 8 små stk)

70 g boghvedemel
125 g hvedemel
1/2 tsk salt
3 tsk bagepulver
3 spsk smør eller margarine
1 1/2 dl mælk

Bland de to slags hvedemel, salt og bagepulver i et dejfad. Fedtstoffet smuldres godt i melet, til det er grynet. Tilsæt mælk, og rør dejen hurtigt sammen. Del dejen i 2 lige store stykker, og form dem til runde, flade brød, der lægges på en smurt bageplade. Skær brødene i kvarter med en melet kniv uden at skære dem helt igennem. Bages midt i ovnen ved 200º i ca. 15 min. Lad dem køle af lidt, før de brækkes i stykker.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade- og marcipankageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nanas kanelkage Skærekage - Den er virkelig god
• CitronmånerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombæris med hvid chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os