Logo

Boller à la Rostrup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækre boller der kan bruges ved mange lejligheder. De smager naturligvis bedst lune fra ovnen med en klat smør og måske lidt syltetøj. Bollerne er nemme og hurtige at lave.


100 g gær
5 dl vand
1 ½ dl olie
1100 g hvedemel
4 spk sukker
1 tsk salt (minimum)
4 æg

*

 
Bland ingredienserne sammen.
Dejen skal være lidt klistret, det gør bollerne bedre i sidste ende.
Lad den hæve i et par timer, og form så bollerne.
Dette gøres ved hjælp af en ske, da dejen jo som sagt skal være lidt klistret (ikke overmættet af hvedemel).
Lad bollerne hæve i en halv time ca.
Pensl med æg og så i ovnen. 15-30 min på 175°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her