Logo

Brød med hytteost og grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
½ spsk salt
3 spsk smør
150 g hytteost
4 dl vand
1 dl finthakket dild eller persille
61/2 dl hvedemel
1 spsk estragon
2 ½ dl grahamsmel

Smuldr gæren ned i en skål.
Smelt fedtstoffet, tilsæt vand og lad det blive fingervarmt.
Hæld dejvæsken over gæren og rør til gæren er opløst.
Bland hvedemel, grahamsmel og salt.
Rør melblandingen i væsken og arbejd dejen blank og smidig.
Lad dejen hæve overdækket på en varm plads uden træk i ca 45 min. Bland imens hytteosten med dild eller persille samt estragon.
Læg dejen på et melet bord og arbejd den blank igen.
Rul den derefter ud til en aflang plade.
Fordel hytteostblandingen på dejen og rul den sammen.
Del rullen i 2 stykker, læg dem på en plade og lad dem hæve 15-20 min.
Pensl dem med vand og bag dem ved 225°C på midterste rille i ca 30-35 min til de har fået farve. Lad brødene køle lidt.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her