Logo

Bradepandekage med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du vil servere en lækker æblekage med flødeskum så prøv denne lækre variant. Her er kagen nemlig lavet i en bradepande. Prøv kagen som dessert, måske på en lun sommerdag efter grillmaden.


6 æbler
2 spsk sukker
kanel

Dej:
250 g margarine
200 g sukker
3 æg
375 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 dl mælk

Tilbehør:
Flødeskum

*


Skræl æblerne og skær dem i tynde både.
Læg dem i en skål og drys med kanel og sukker.
Magarinen og sukkeret røres, herefter kommes æggene i et af gangen.
Bland hvedemel og bagepulver og bland det i dejen skiftevis sammen med mælken.
Dejen hældes i en smurt bradepande, og æblerne lægges oven på og trykkes lidt ned i dejen.
Drys evt. med lidt mere sukker, hvis æblerne er meget sure. Bages ved 175°C i ca. 45 min til en time.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladelagkage med passionsmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• NøddespecierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Den dejlige fødselsdagskringleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chayote græskar, bagt, med rosinfyldChayotegræskar stammer oprindeligt fra Mexico, men bliver i dag brugt over hele verden....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os