Logo

Brombærtærte med æblegele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g hvedemel
100 g margarine
1 æggeblomme
1 portion kagecreme
2 1/2 dl piskefløde
300 g brombær
200 g æblegelé
 
Smuldr dullen i melet.
Tilsæt æggeblommen og saml dejen hurtigt.
Lad den hvile koldt 1/2 time.
Udrul dejen og beklæd en tærteform.
Bag tærten ved 200ºC i 30 min.
Lav cremen efter anvisning, pisk fløden til skum og vend den i cremen.
Fordel cremen i den afkølede bund.
Fordel brombær over.
Smelt geléen i en lille gryde, afkøl den lidt og hæld den over.
Lad geléen stivne inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjemmelavet butterdej - GrundopskriftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Søde tærter "pâte brisée"En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk surdejs-bagværkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærgufEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os