Logo

Brun lagkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bunde:
100 g margarine
125 g sukker
1/2 tsk kanel
50 g kakao
2 æggeblommer (L)
250 g hvedemel
1 1/2 tsk hjortetaksalt
2 dl mælk
2 æggehvider (L)
 
Smørcreme:
250 g smør
200 g plantemargarine
3 dl flormelis.
 
Æggecreme:
5 dl mælk
1 stang vanilje
3 æg (XL)
6 spsk sukker
lidt hvedemel
Fin mørk chokolade 70% (ikke knapper) til overtræk.
 
Ingredienserne til bundene blandes som almindelig lagkage (hvider
stiftpiskes og vendes i til sidst).
Bages ved 225ºC i 3 bunde ca. 7 min.
Æggecremen koges/afkøles og smørcremen røres sammen.
Derefter blandes den kolde æggecreme SKEFULDE-VIS (for ikke at
skille) i smørcremen.
Lægges sammen som lagkage med de bagte bunde og overtrækkes med den smeltede chokolade.
 
Tips: En gammel familieopskrift der stadig vækker jubel. Kan pyntes på
utallige måder med enten halve smuttede mandler rundt hele kanten eller
med anden pynt der passer til lejligheden som fx. barnedåb.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvedeknopper 2Bag dine hvedeknopper med en syrnet fordej (biga). Det giver knopperne masser af smag og...
• Tranebær-valnødde biscottiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaffehorn - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os