Logo

Brune og hvide fedtkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g fedt
250 g sukker
4 spsk kakao
500 g hvedemel
1 tsk hjortetaksalt
 
Sæt fedtet frem i stuetemperatur, helst dagen før bagningen.
Ælt fedt, sukker og hjortetaksalt grundigt sammen.
Tilsæt melet lidt ad gangen.
Hvis dejen bliver smidig, tilsættes lidt ekstra hvedemel.
Del portionen i 2 lige store dele og ælt kakao i den ene del.
Kagerne trilles i hånden på størrelse med en lille valnød.
De trykkes oveni med en tommelfinger og anbringes på pladen med hullet
nedad. Derved bliver kagen smukt hvælvet efter bagningen og revner en
anelse. De fleste småkager skal være sprøde, men fedtkager skal netop
være en anelse bløde og let smuldrende.
Bages ved 150-170°C i ca. 10 min

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her