Logo

Brunekager fra mormor

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g smør
250 g mørk farin
250 g sirup
15 g kanel
7 ½ g nelliker
½ tsk potaske
625 g hvedemel
65 g mandler
pomerans
sukat
 
Kog smør, mørk farin og sirup sammen i en gryde.
Tilsæt krydderier.
Når det er koldt tilsættes hvedemel, mandler, pomerans og sukat.
Form til stænger, som lægges koldt (i køleskab).
Skær dem i papirtynde skiver og bag ved svag varme (170ºC).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her