Logo

Brydebrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
1 ½ dl vand
2 dl yoghurt
2 spsk olie
salt
3 dl revne gulerødder
3 dl grahamsmel
1 dl 3-kornsmel
6 dl hvedemel

Rør gæren i håndvarmt vand og tilsæt yoghurt, olie , salt, gulerødder, grahamsmel og 3-kornsmel.
Hæld melet i lidt ad gangen, til dejen har en passende konsistens.
Ælt dejen i mindst 15 minutter i hænderne.
Hæver ½ time, deles i ca 20 stykker, der formes til boller.
Disse stilles tæt sammen på pladen enten som en cirkel eller et hjerte ( find selv på en form) og vil så ”vokse” sammen under bagningen.
Efterhæver 15 minutter og bages ved 200ºC i ½ time.
Ved servering lægges hele bolleformen på bordet, og hver især trækker en bolle af.
Brydebrød = man bryder brødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her