Logo

Brydebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g margarine
2 ½ dl letmælk
25 g gær
1 tsk salt
1 spsk honning/sirup
2 spsk solsikkekerner
7 dl hvedemel
pensling: 1 stk æg
Pynt: Solsikkekerner

Smelt margarinen i lun mælk og rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem.
Lad den hæve til dobbelt størrelse - ca. 1 time.
Del dejen i 13-14 lige store stykker, tril dem til boller og sæt dem tæt sammen på en bageplade - fx i virkelfacon.
Pensl med æg og drys med kerner.
Bag brødet ved 200ºC i ca. 15 minutter.
Må gerne serveres direkte fra ovnen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chok/makron muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Muffins med bacon og skinkeEn lidt utraditionel muffin i det den er fyldt med pebberfrugt og bacon, hvilket for...
• ChorizosnegleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærkage med romHer er en supper lækker om nem kage med blåbær. Kagen er perfekt som let dessert til...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!