Logo

Butterdejssnegle med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 plader butterdej
1 bundt dild
æg til pensling
salt, peber
200 g røget laks
200 g flødeost
 
Butterdejspladerne rulles ud.
Laks hakkes fint og røres sammen med dild og flødeost.
Massen fordeles over butterdejen.
Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse og skæres i ca 1 cm tykke skiver.
Sneglene lægges på bagepapir på en plade og trykkes let sammen og pensles med æg.
Bages i ovnen i ca 14 minutter ved 200ºC og afkøles.

 
Tips: Er fantastiske på en buffet eller som snack til et køligt glas hvidvin. 
 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbletærte med mandellågI dag skal du lave æbletærte med mandellåg til dessert. Den er bare lækker – og så med en...
• Korenderkager sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Baklava - BaklawaBaklava eller baklawa er en wienerbrødsagtig dessert lavet at filodej, der fyldes med...
• Æble-toasts med gedeost og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!