Logo

Butterdejssnegle med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 plader butterdej
1 bundt dild
æg til pensling
salt, peber
200 g røget laks
200 g flødeost
 
Butterdejspladerne rulles ud.
Laks hakkes fint og røres sammen med dild og flødeost.
Massen fordeles over butterdejen.
Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse og skæres i ca 1 cm tykke skiver.
Sneglene lægges på bagepapir på en plade og trykkes let sammen og pensles med æg.
Bages i ovnen i ca 14 minutter ved 200ºC og afkøles.

 
Tips: Er fantastiske på en buffet eller som snack til et køligt glas hvidvin. 
 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprøjteglasur 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig frugttærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Thebirkes 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærtrifli med marengskysVi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert:...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os