Logo

Butterdejssnegle med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 plader butterdej
1 bundt dild
æg til pensling
salt, peber
200 g røget laks
200 g flødeost
 
Butterdejspladerne rulles ud.
Laks hakkes fint og røres sammen med dild og flødeost.
Massen fordeles over butterdejen.
Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse og skæres i ca 1 cm tykke skiver.
Sneglene lægges på bagepapir på en plade og trykkes let sammen og pensles med æg.
Bages i ovnen i ca 14 minutter ved 200ºC og afkøles.

 
Tips: Er fantastiske på en buffet eller som snack til et køligt glas hvidvin. 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her