Logo

Chapatti brød basis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chapati brød er super simple indiske fladbrød. Der skal nemlig kun bruges tre ingredienser: mel, salt og vand. De laves på en meget varm pande. Serveres gerne til dal eller andre bønneretter.

 

400 g hvedemel
2 1/2 dl vand
1/4 tsk havsalt

Bland hvedemel, salt og vand. Ælt det godt.
Lad dejen hvile i 1-6 timer.
Del dejen i 8 - 10 stykker og form hvert stykke til små boller.
Rul dem ud til flade, tynde brød, der ristes på en tør pande i ca. 5 min. på hver side. Læg dem i et varmt klæde og server dem rygende varme til dal eller andre
bønneretter.

Variation: Bland forskellige melsorter sammen og evt. frø eller hakkede nødder.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandeltærte med kirsebær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChilibrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mosters chokoladecreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lune æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os