Logo

Chapatti brød basis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chapati brød er super simple indiske fladbrød. Der skal nemlig kun bruges tre ingredienser: mel, salt og vand. De laves på en meget varm pande. Serveres gerne til dal eller andre bønneretter.

 

400 g hvedemel
2 ½ dl vand
¼ tsk havsalt

Bland hvedemel, salt og vand. Ælt det godt.
Lad dejen hvile i 1-6 timer.
Del dejen i 8 - 10 stykker og form hvert stykke til små boller.
Rul dem ud til flade, tynde brød, der ristes på en tør pande i ca. 5 min. på hver side. Læg dem i et varmt klæde og server dem rygende varme til dal eller andre
bønneretter.

Variation: Bland forskellige melsorter sammen og evt. frø eller hakkede nødder.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.595 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?