Logo

Chapati (brød)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chapati er indiske fladbrød, der bages på en meget varm og tør stegepande. Chapati spises ofte til brød. Brødene er meget nemme at lave.

 

Tynde, lidt sprøde brød.
 
3 dl hvedemel
1 dl grahamsmel
½ tsk salt
1 ½ dl vand
 
Bland hvedemel og salt.
Tilsæt vandet lidt efter lidt og arbejd dejen sammen.
Dæk den til og lad den hvile i ca. 25 minutter.
Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord og del den i 12 stykker.
Rul dem ud til runde, tynde kager.
Bag brødene et ad gangen på en hed, tør stegepande.
Svøb de færdige brød ind i et viskestykke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvis man før har stemt Nye Borgerlige, hvem så nu?





Effektiv reklame - klik her