Logo

Chiliboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 gram gær
4 dl lunken vand
1 spsk olie
1-1 1/2 spsk mexikansk krydderi
1 frisk finthakket chili
200 gram durummel
ca 375 gram hvedemel
 
Rør gæren ud i det lune vand.
Tilsæt olie, mexikansk krydderi, chili og durummel.
Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt til en glat og smidig dej.
Hæv dejen ca. 1 time.
Del dejen i 16 stykker og form dem til flade boller ca 5 cm. i diameter.
Efterhæv ca. 15 min.
Pensl med vand og drys med lidt mexikansk krydderi.
Bag ved 200ºC ca. 15 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Valnødde-nougatkræsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffel- og løg klatkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærte med mandellågI dag skal du lave æbletærte med mandellåg til dessert. Den er bare lækker – og så med en...
• Yoghurtsorbet med solbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!