Logo

Chocolat de Orange lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 lagkagebunde
½ l. økologisk piskefløde
1 glas Nutella
250 g makroner
1 økologisk appelsin
friske hindbær
50 g mandler
 
Pisk fløden, så den er godt fast og bland den med indholdet af et glas
Nutella, (på nær 2 skefulde, som skal gemmes til senere) samt lidt reven
appelsinskræl ca. en spsk fuld og lidt saft fra appelsinen. Derefter skal
det stå på køl i ca. 30 min.
Smør derefter Nutella massen ud på lagkagebundene og drys med maste
makroner, lag på lag.
Smør den resterende Nutella på toppen af det sidste lag og pynt kanten på
lagkagen med ren flødeskum.
Rist og hak mandlerne og drys dem på toppen.
Pynt til sidst med de friske hindbær.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?