Logo

Chocolat de Orange lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 lagkagebunde
1/2 l. økologisk piskefløde
1 glas Nutella
250 g makroner
1 økologisk appelsin
friske hindbær
50 g mandler
 
Pisk fløden, så den er godt fast og bland den med indholdet af et glas
Nutella, (på nær 2 skefulde, som skal gemmes til senere) samt lidt reven
appelsinskræl ca. en spsk fuld og lidt saft fra appelsinen. Derefter skal
det stå på køl i ca. 30 min.
Smør derefter Nutella massen ud på lagkagebundene og drys med maste
makroner, lag på lag.
Smør den resterende Nutella på toppen af det sidste lag og pynt kanten på
lagkagen med ren flødeskum.
Rist og hak mandlerne og drys dem på toppen.
Pynt til sidst med de friske hindbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddekrans fra HaderslevEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• De bedste boller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pebernødder 3 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekurve 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os